Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-09@07:04:07 GMT

نسخه خانگی برای درمان چربی خون

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۷۱۷۵۷

نسخه خانگی برای درمان چربی خون

رکنا: بهترین راهکار برای کنترل چربی خون بالا درمان های خانگی با مواد طبیعی است.

چربی خون بالا (هایپرلیپیدمیا) چیست؟

هایپرلیپیدمیا اصطلاح پزشکی است که برای ازیاد سطح چربی (لیپید) در خون استفاده می شود. به عبارت ساده تر اگر چربی خون تان بالا باشد پس مقدار کلسترول و تری گلیسیریدتان هم بالا است. چربی خون بالا یک وضعیت مزمن است اما در بسیاری موارد از طریق رژیم غذایی سالم و تمرین منظم معکوس قابل برگشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چربی خون بالا وضعیت رایجی است که با سندروم متابولیک، دیابت Diabetes و چاقی در ارتباط است و به عنوان یکی از عوامل بیماری عروق کرونر، بیماری شریان محیطی و سکته شناخته می شود. چربی خون بالا همانند فشار خون بالا یا علایم فشار خون بالا، می تواند مثل ی ک قاتل The Murderer خاموش بدون هیچ علایم ونشانه ی شناخته شده ای باشد تا زمانی که دچار مشکل جدی می شوید. ترسناک است، نه؟

آیا راهی هست که بتوان به طور طبیعی از چربی خون بالا خودداری کرد یا آن را بهبود داد؟ البته! تغییرات سبک زندگی شامل رژیم غذایی و ورزش، کلید موفقیت هستند. اسید های چرب سالم مانند امگا3 نیز می توانند در این امر موثر باشند، به طوری که بیشتر پزشکان مصرف آنها را توصیه می کنند، به ویژه برای بیمارانی که بیماری عروق کرونر قلب Heart دارند و قادر به تحمل استاتین ها نیستند.

چربی خون بالا می توانند ارثی باشد و خطر ابتلا به بیماری عروق خونی را افزایش دهد، که منجر به سکته و بیمار های قلبی می شود. پزشکان اغلب و به سرعت برای هر کسی که چربی خون بالا و یا کلسترول بالا دارند استاتین ها را تجویز می کنند. اما استاتین ها عاری از خطرات جدی نیستند، از جمله افزایش شانس ابتلا به دیابت ها – تحقیقات نشان می دهد احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم در افرادی که استاتین مصرف می کنند 50 درصد بیشتر است.

پزشکان و متخصصین می دانند و به این حقایق اقرار می کنند ـ که تغییرات سبک زندگی تاکنون بهترین روش برای جلوگیری و کنترل چربی خون بالا است. پس چرا حجم عظیمی از استاتین های خطرناک تجویز می شود؟ جواب آن ساده و در عین حال ناراحت کننده است:بیشتر افراد تمایل ندارند که تغییرات قابل توجهی (با این حال کاملا انجام شدنی) در سبک زندگی خود ایجاد کنند تا دیگر به داروهای کاهش کلسترول خون نیاز نداشته باشند. اما شما در حال مطالعه ی این نوشتار هستید، پس خوشحالم از این که می دانم افرادی هستند که بسیار تمایل دارند هر آن چه در توان دارند به کار گیرند تا به صورت طبیعی چربی بالای خون خود را درمان کنند.

جای بحث نیست که تغییرات طبیعی و قابل کنترل سبک زندگی، بهترین گزینه برای مقابله با چربی خون بالا هستند. در ادامه به مواردی اشاره می کنیم که می توانید همین امروز برای جلوگیری از این وضعیت یا درمان آن انجام دهید.

1. رژیم غذایی تان را تغییر دهید

رژیم غذایی حاوی چربی بالا و مملو از خوراکی های التهاب آور می تواند چربی خون بالا را تشدید کرده یا ریسک ابتلا به آن را افزایش -دهد. به این دلیل است که باید خوراکی های ضدالتهاب بخورید و مصرف خوراکی های فرآوری شده و مضر را به حداقل برسانید.

از مصرف خوراکی های این لیست خودداری کنید و چربی خون بالایتان را درمان کنید:

– قند و محصولات غله ایی فرآوری شده – هر دو کبد را تحریک می کنند که کلسترول بیشتری تولید کند و باعث افزایش التهاب می شود.

– انواع خوراکی های بسته بندی و فرآوری شده – معمولا سرشار از نمک، قند و چربی های ناسالم هستند، قطعا باید از خوراکی های بسته بندی شده و به شدت فرآوری شده دوری کنید.

– چربی های هیدروژنه – روغن های گیاهی ملتهب کننده هستند و ممکن است باعث افزایش کلسترول شوند.

– چربی های ترانس – این نوع از چربی ها، کلسترول ال دی ال ( که به کلسترول بد معروف است)، التهاب و ریسک ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهند.

– فرآورده های لبنی معمولی – ( غیرارگانیک، هموژنیزه و پاستوریزه) – پاستوریزه و هموژنیزه کردن محصولات لبنی، ساختار شیمیایی آنها را تغییر می دهد، چربی ها فاسد می شوند، مواد مغذی را نابود می سازد و در نتیجه باعث شکل گیری رادیکال های آزاد در بدن می شود.

– محصولات حیوانی پرورشی در محیط مصنوعی– کشاورزی صنعتی، گوشت های حیوانی و محصولات ارزان اما ناسالم و خطرناک را برای ما تولید می کنند.

– کافئین خیلی زیاد – کافئین خیلی زیاد منجر به افزایش سطح کلسترول می شود. قهوه و یا چایی را به حداقل ممکن، یعنی یک یا دو فنجان در روز برسانید.

خوراکی های درمانگر

– اسید های چرب امگا3 – خوراکی های حاوی امگا3 می تواند به افزایش کلسترول خوب کمک کند و ریسک ابتلا به بیماری قلبی و عروقی را کاهش دهد. ماهی های سرشار از اسیدهای چرب امگا3 که برای سلامت قلب مفید است، شامل ساردین، ماهی تن، سالمون، ماهی قزل آلا، شاه ماهی خال مخالی است.

– خوراکی های سرشار از فیبر محلول – فیبر محلول، کلسترول را در سیستم گوارشی بهم متصل می کند و باعث می شود توسط بدن دفع شود. برای این منظور، مقدار زیادی میوه، سبزیجات، آجیل یا مغز های جوانه زده و دانه ها و دیگر خوراکی های با فیبر بالا مصرف کنید.

– روغن زیتون – روغن زیتون طبیعی فرابکر و با کیفیت بالا، دارای ترکیبات ضدالتهاب، آنتی اکسیدان ها و مقدار زیادی درشت مغذی های مفید برای قلب است. هم چنین کلسترول خوب را افزایش می دهد.

– سیر و پیاز – این دو خوراکی کاهنده ی کلسترول، به دلیل دارا بودن ترکیبات حاوی سولفور به پایین آمدن کلسترول ال دی ال کمک می کنند که باعث پاکسازی شریان ها می شوند.

– سرکه سیب – مصرف روزانه فقط یک قاشق سوپ خوری سرکه سیب، به پایین آمدن کلسترول به صورت طبیعی کمک می کند. ثابت شده است سرکه سیب تولید صفرا را افزایش داده و به کبدتان که مسئول پردازش کلسترول است کمک می کند.

– ادویه ها – هر روز انواع مختلفی از ادویه ها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید مثل ریحان، رزماری و زردچوبه که همه آنها سرشار از آنتی اکسیدان های محافظ قلب هستند و به پایین آمدن کلسترول به صورت طبیعی کمک می کنند.

2. روغن ماهی ( روزانه 1000 تا 2000 میلی گرم)

ایی پی ای و دی اچ ای (چربی های امگا3) موجود در روغن ماهی به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کنند که به نوبه خود از بروز چربی خون بالا جلوگیری می کند. مطالعه ایی در سال 2015 در چین 80 نفر را مورد بررسی قرار داد تا مشخص کنند آیا روغن ماهی به افرادی که از بیماری کبد چرب غیرالکی (NAFLD) مرتبط با چربی خون بالا رنج می برند کمکی می کند یا خیر. به طور تصادفی از شرکت کنندگان خواسته شد روزانه به مدت 3 ماه روغن ماهی یا روغن ذرت مصرف کنند. از 80 شرکت کننده اصلی، 70 نفر این آزمایش را تکمیل کردند، و محققان دریافتند که روغن ماهی می تواند به نا هنجاری های متابولیسمی مرتبط با درمان بیماری کبد چرب غیرالکی کمک کند.

3. برنج مخمر قرمز (1200 میلی گرم دوبار در روز)

برنج مخمر قرمز ماده ای است که از برنج استخراج می شود و به وسیله نوعی از مخمر ها به نام موناسکوس پرپورئوس تخمیر می شود. قرن-ها است که این ماده در چین و بسیاری از کشور های آسیایی به عنوان یک داروی سنتی استفاده می شود و تحقیقات نشان داده است که کلسترول خون را تا 32 درصد کاهش می دهد. بهتر است با کوآنزیم10 (حداقل روزانه 100- 90 میلی گرم) مصرف شود تا از کمبود آن پیشگیری شود، و تحقیقات نشان داده است این شیوه مصرف تاثیرات مثبت بخصوصی بر چربی خون بالا دارد.

مطاله ای در سال 2015 در کره در مجله Medicinal Food منتشر شد که تاثیر برنج مخمر قرمز را در درمان چاقی – به عنوان دلیل رایج چربی خون بالا – و درمان خود چربی خون مورد بررسی قرار داد. موش های آزمایشگاهی در 5 گروه تفکیک شدند:رژیم غذایی معمولی، رژیم غذایی پرچرب بدون درمان، و سه گروه با رژیم غذایی پر چرب همراه با مصرف روزانه ی یک گرم برنج مخمر قرمز در هر کیلوگرم به مدت هشت هفته اضافه شدند، یک گرم برنج مخمر قرمز به ازای هر کیلوگرم به مدت 12 هفته، و روزانه 2.5 گرم به ازای هر کیلوگرم به مدت هشت هفته.

محققان دریافتند که برنج مخمر قرمز مانع افزایش وزن شده و پارامتر های چربی خون، آنزیم های کبدی و سطح لپتین را کاهش داده و شاخص آتروژنیک را بهبود بخشیده است. این برنج مخمر قرمز می تواند چاقی و چربی خون بالا را درمان کند.

4. نیاسین (روزانه 1500 میلی گرم)

نیاسین (ویتامین ب3) کلسترول ال دی ال را به مقدار 25 درصد کاهش داده و کلسترول خوب را به مقدار 35 درصد افزایش می دهد، به همین خاطر است که باید خوراکی های حاوی نیاسین را در وعده های غذایی خود بگنجانید. بخش غدد دانشکده ی پزشکی دوک دریافت که نیاسین به بهبود وضعیت دیابت در افرادی که به تازگی دچار دیابت ناشی از چربی خون بالا شده اند کمک می کند، یعنی می تواند این چربی خون بالا و همچنین دیابت را درمان کند. خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

 

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

شیرین نمی دانست سیاوش از لحظات خصوصی شان فیلم می گیرد! اعدام بی سر و صدای امیر و همدستش در زندان کرج مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا کشف اسکلت خون آشام 10 ساله! + عکس دردسر وزش باد در مراسم عروسی سلطنتی + عکس اعدام 8 مرد خطرناک در تهران ! + جزییات درگیری عجیب کارگران چینی با پلیس بخاطر زنان خیابانی ! این مرد روزها عبادت می کرد شب ها سرقت/ تصاویر دوربین مدار بسته او را لو داد + عکس جزئیات حمله اراذل و اوباش به معلم شیرازی سر کلاس درس+عکس هشدار رییس پلیس تهران به دور دور بچه پولدارها با شیر و پلنگ + عکس تصاویر دیده نشده از نابغه علم فیزیک جهان شرط عجیب ازدواج زن مطلقه با پیرمرد با زخم بستر! این رییس بانک در مخفیگاهش دستگیر شد! + جزییات سحر خانم منشی جمشید بود و وسوسه به جانش افتاد + عکس 2 زن عامل دوئل مرگبار 2 مرد تهرانی بودند! این معلم در برابر صبر دانش آموزش زانو زد+ فیلم تبهکاران تهرانی به این 2 جرم خیابانی بیشتر علاقه دارند! گرانی پوشک باعث قتل دختر 10 ماهه شد! +عکس اقدام شنیع کارکنان مدرسه با پسربچه اتیسمی+فیلم و عکس

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه پزشکی دیابت Diabetes چاقی قاتل The Murderer سبک زندگی موفقیت قلب Heart قهوه سلامت درمان طبیعی مواد خون چربی روغن ماهی عکس ایران زن قتل تصاویر پرونده یک زن جوان زنان همسرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۱۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ ادویه که چربی هایتان را مثل کوره می‌سوزاند

آفتاب‌‌نیوز :

ادویه‌ها نه تنها منجر به بهبود کیفیت سلامت می‌شوند بلکه از بیماری‌های مزمن نظیر فشار خون بالا، دیابت نوع ۲، حمله قلبی و... پیشگیری می‌کنند و مصرف منظم برخی از آن‌ها راهی مفید برای کاهش وزن است.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، مصرف هفت ادویه زیر به حفظ سلامتی و از دست دادن چربی‌های اضافه بدن کمک می‌کند:

زیره: این ادویه متابولیسم را افزایش می‌دهد و علاوه بر کاهش وزن، طیف وسیعی از خواص را از جمله بهبود فرایند هضم، کاهش التهاب و از بین بردن نفخ، جلوگیری از یبوست و از بین بردن بافت‌های چربی دارد.

فلفل سیاه: برای کوتاه کردن دوره کاهش وزن، شما می‌توانید فلفل سیاه را هر روز در رژیم غذایی خود بگنجانید. علاوه بر این نقش این ادویه در سرعت بخشیدن به فرایند‌های گوارشی، کاهش تولید گاز، جلوگیری از کم آبی بدن، تنظیم فشار خون و... شناخته شده است.

هل: توانایی این ادویه در کمک به فرآیند گوارش و بهبود عملکرد سوخت و ساز باعث می‌شود برای کاهش وزن ایده‌آل باشد. پژوهش‌ها نشان داده است که طعم لذیذ و بوی هل نیز روشی فوق‌العاده برای تسکین افسردگی به طور طبیعی است.

خردل: دانه‌های خردل با افزایش دمای بدن، منجر به افزایش سوخت کالری می‌شود. شما می‌توانید سه قاشق چای‌خوری از دانه‌های خردل را قبل از شروع تمرینات ورزشی بخورید تا از مزایای آن در از دست دادن کالری بیشتر بهره ببرید.

زردچوبه: مطالعات نشان داده که این ادویه می‌تواند تشکیل بافت چربی را کاهش دهد، پس مصرف آن راه خوبی برای جلوگیری از اضافه وزن نیز هست. مصرف زردچوبه برای پیشگیری از دیابت و جلوگیری از افزایش مقاومت به انسولین نیز مفید است.

زنجبیل: نه تنها نقش مهمی در سوزاندن چربی‌های اضافه دارد، بلکه به لطف خواص ضد التهابی، دستگاه گوارش را آرام می‌کند. ساده‌ترین راه این است که هر روز یک فنجان چای زنجبیل را در وعده صبحانه مصرف کنید. جالب است بدانید که زنجبیل می‌تواند مانع چاقی ناشی از رژیم‌های غذایی سرشار از چربی شود و می‌توان از زنجبیل به عنوان مکملی برای درمان چاقی استفاده کرد.

دارچین: دارای مزایای سلامتی متعددی از جمله کاهش سطح اسید بدن، تنظیم فرایند هضم، مبارزه با آنفلوآنزا، کاهش سطح قند خون و تنظیم میزان تری گلیسیرید و کلسترول بد و در نهایت افزایش متابولیسم است. برای استفاده از این مزایا، دارچین را به دسر‌ها اضافه کنید. راه دیگر، نوشیدن چای دارچین به طور روزانه است.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • علل اصلی ابتلا به کبد چرب
  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • سه ماده موثر در حفاظت از کبد چرب در این گیاه وجود دارد
  • عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود
  • ۷ ادویه که چربی هایتان را مثل کوره می‌سوزاند
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • شایع‌ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر